Ons team

JUF jUNE.jpg

VLINDERKLAS

jongste kleuters

Juf June staat in het vlinderklasje. Zij zorgt ervoor dat instappertjes zich meteen thuis voelen. Zij is de veilige haven voor onze kleintjes. Ze zorgt in de eerste plaats voor een warm onthaal en voorziet daarnaast in een rijkgevuld aanbod van fijne en leerzame activiteiten.

juf Aryana.jpg

KIKKERS EN OLIFANTEN

oudste kleuters

Juf Aryana maakt deeltijds deel uit van het co-teachend kleuterteam van de oudste kleutergroep.  Samen met juf Annelien en juf Eliese staat zij in voor een boeiend en doelgericht aanbod voor de kleuters. 

Op alle momenten stimuleren de leerkrachten de taalontwikkeling en de ontluikende geletterdheid , zodat onze kleuters goed voorbereid worden op het leesonderwijs.

IMG_7656.jpg

EERSTE LEERJAAR

Meester Emanuel staat  in het eerste leerjaar. Dankzij de werking in 'eilanden' zorgt hij ervoor dat de drempel van kleuterklas naar lagere school soepel verloopt.

juf%20Elke_edited.jpg

3de/4de LEERJAAR +

ZORG

Juf Elke is samen met juf Martine leerkracht in het derde en vierde leerjaar. Daarnaast is ze ook onze zorgjuf, die vanuit haar expertise kinderen met specifieke zorgvragen ondersteunt.

IMG_6327.jpg

SECRETARIAAT

Juf Rachab is elke maandag en donderdag op school en beheert het secretariaat. Heb je vragen over een factuur of een document? Juf Rachab weet raad!

IMG_6261.jpg

KINDER-VERZORGSTER

Juf Helga is al jarenlang een vaste waarde in de school. Zij omringt onze jongste kleutertjes met de beste zorgen.

juf eliese.jpg

KIKKERS EN OLIFANTEN oudste kleuters

Juf Eliese is samen met juf Aryana en juf Annelien verantwoordelijk voor de oudste kleutergroep. Zij ontvangt de kleuters 's morgens in de olifantenklas. 

Het co-teachend kleuterteam zorgt ook voor een geïntegreerd aanbod van  bewegingsactiviteiten en turnlessen waar de kleuters veel plezier aan beleven.

IMG_6317.jpg

TWEEDE LEERJAAR

Juf Eudia is de juf van het tweede leerjaar. Met haar enthousiasme neemt ze alle leerlingen mee in een boeiend schooljaar.

juf%20jessie_edited.jpg

VIJFDE EN ZESDE LEERJAAR

Juf Jessie gaat samen met de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar op zoek naar ieders talent en bereidt hen voor op de overstap naar het secundair onderwijs.

juf%20Sarah_edited.jpg

ZORG-COÖRDINATIE

Juf Sarah coördineert de zorgwerking, de contacten met ouders, CLB en andere externe instanties. Op maandag, dinsdag en donderdag kan je bij haar terecht als je je ergens zorgen over maakt.

Je maakt wel best vooraf een afspraak.

IMG_6285.jpg

ZORG

Juf Joëlle ondersteunt vanuit haar jarenlange expertise de kleuterschool in het zorgzaam school maken.

Bovendien maakt zij samen met de zorgcoördinator en de directeur deel uit van het beleidsteam.

juf Annelien.jpg

KIKKERS EN OLIFANTEN oudste kleuters

In de kikkerklas worden de kleuters ontvangen door juf Annelien.  Zij is samen met juf Eliese en juf Aryana verantwoordelijk voor de oudste kleutergroep.

In de klasdoorbrekende werking met 3 co-teachende leerkrachten krijgen onze kleuters een rijk, gevarieerd en doordacht aanbod aan speel- en leeractiviteiten. 

IMG_6282.jpg

DERDE EN VIERDE LEERJAAR

De leerlingen van L3-4 krijgen les van juf Martine. Zij biedt de leerstof op verschillende niveaus aan, zodat ieder op zijn tempo kan leren. Op  vrijdag komt juf Elke in de klas. 

Meester Glenn.jpg

TURNEN

Meester Glenn zet alle leerlingen van de lagere school in beweging tijdens de turnlessen. Balspelen, evenwicht, uithouding,... alles komt aan bod op een heel leuke en speelse manier!

anja.jpg

DIRECTEUR

Juf Anja Vanhove is directeur van onze school. Je kan steeds bij haar terecht met alle vragen of zorgen. Maak wel even een afspraak, zodat zij tijd voor je kan vrijmaken.